“Per educar un infant fa falta tota la tribu”

Proverbi africà

dimecres, 20 d’abril del 2011

3a Festa de la Primavera

Un any més hem celebrat la Festa de la Primavera amb la venda de plantes i flors. Finalment vam poder vendre més o menys la majoria de flors tot i que es va haver de repetir la venda la setmana següent ja que encara ens quedaven moltes plantes per vendre i per cobrir despeses.

Després de dos caps de setmana de venda de flors, s'han cobert les despeses i feliçment es podrà comprar material didàctic divers per l'escola i els nostres fills i filles en podran gaudir!

També volem agrair molt sincerament a aquelles persones que han col·laborat en la venda de flors, així com les famílies que han col•laborat comprant la planta.

Moltes gràcies!!


dimarts, 19 d’abril del 2011

La Fada Xiela

Dissabte dia 16 d'abril es va presentar el conte de "La fada Xiela", va ser presentat per la nostra estimada Josefina, encarregada del menjador. La Cristina, monitora del menjador, és una gran dibuixant i ho vam poder comprovar aquest dissabte on ens va ensenyar uns fantàstics esbossos i dibuixos de la fada.

La Cristina ens va comentar que tenien un altre conte en camí, i des de l’AMPA també li volem donar el suport per aquest nou projecte.

Per altra banda, els nens i nenes que hi van assistir s’ho van passar d’allò més bé. Vam acabar la jornada amb un bon berenar.

dilluns, 4 d’abril del 2011

Jocs en família

Us proposem una nova publicació ara que s'acosta el bon temps i el dia allarga.

http://books.google.es/books?id=-ocyWTCnX8QC&printsec=frontcover&dq=Jocs+en+fam%C3%ADlia&hl=es&ei=4oqbTYijEJXO4wbix8n1Bg&sa=X&oi=book_result&ct=book-thumbnail&resnum=1&ved=0CDMQ6wEwAA