“Per educar un infant fa falta tota la tribu”

Proverbi africà

diumenge, 16 de juny del 2013

LES OLIMPIADES ESCOLARS 2013

A les 7 del matí tots estàvem amb els ànims pel terra veient com plovia i bufava el vent.....però de cop i volta vam veure com el sol treia el cap per la Serra de Llaberia.....Així que tots els organitzadors vam començar a comunicar a tots els participants que sí, que tothom cap al poliesportiu a les 10 que començàvem les olimpiades!!!
Van disfrutar molt tots els nens, des dels més petites de la llar amb el cirucuit de psicomotriciat fins als més grans realitzant diverses competicions: salt de llargada, llençament de jabalina, tir de cercles......i gran varietat de jocs lliures.
L'ampa com cada any els hi va oferir un bon esmorzar per recuperar forces i seguir....
Mentres els nens participaven....teniem a 3 xeff fent-nos el dinar, aquest any per primer cop l'Ampa va organitzar una paella per tots els assistents. Des d'aquí felicitar al cuiner i les dues cuineres per l'arròs tant bo que van fer!!!
Vam dinar tots, però a l'hora de les postres...........uns núvols negres es van apropar i.........pluja!!!!!
Però vam tindre una lloc alternatiu on ficar-nos i no mullar-nos, a la sala vam fer els cafes, es van donar les medalles als guanyadors i a tots els participants. Les curses de la tarda no es van poder realitzar.
A continuació va tornar a sortir el sol, i un altre cop cap a fora! on vam fer el sorteig dels regals, vam tenir 25 premiats en pilotes, rellotges, llenternes frontals, caça papaolles.....
Tot i els inconvenients del temps, vam passar un dia molt i molt bonic, tots junts i el més important de tot....que vam disfrutar moltíssim!!!!

Moltes gràcies i fins l'any vinent!!!
































ELS 25 ANYS DE L'ESCOLA !!!!!

Com tots sabeu, el passat 31 de maig vam fer la festa dels 25 anys a l'escola, on hi havien exposats records de l'escola que anitcs alumnes van portar, gravacions també d'antics alumnes explicant anècdotes....
Vam poder escoltar els parlaments de la Directora del Centre, la Presidenta de l'Ampa, Inspector del Centre, Regidora d'Ensenyament i de l'Alcalde de Montbrió.
També vam sentir les redaccions guanyadores de cada cicle amb el tema "la meva escola".
Els nens van encendre un 25 fet per espelmes i al fina dels parlaments van poder desgustar un pastís molt i molt especial!
Tot seguit, al pati de l'escola, els nens van poder disfrutar del grup de batucada del poble i va ballar la geganta de l'escola!!!! a continuació es va oferir un refrigeri a tots als assistents i a continuació el sopar de cloenda de la festa a la Casa de cultura. Per molts anys escola!!!!











diumenge, 2 de juny del 2013

TALLERS "TARDES DE JUNY"

Benvolguts pares,

Ja ha arribat el mes de Juny i per moltes famílies és una mica de mal de cap la jornada intensiva que molt aviat faran els nostres fills, de 9 a 1, però aquest any l'Ajuntament te una nova iniciativa, ha organitzat tallers per tots els nens durant les tardes del 10 al 21 de juny, de les 15:00 a les 16:30.

Per apuntar-se als tallers, cal que passeu per l'oficina de l'Ampa els dies i horaris següents:

Matí de 9 a 10 els dies 3, 4 i 5 de Juny

Tarda de 15 a 17 el dia 5 de juny



TALLERS “TARDES DE JUNY”
DEL 10 DE JUNY AL 21 DE JUNY

VINE I INSCRIU EL TEU/VA FILL/A FINS EL DIA 5 DE JUNY!

FES LES INSCRIPCIONS A L’OFICINA DE L’AMPA ELS DIES 3, 4 I 5 DE JUNY DE 9H A 10H I EL 5 DE JUNY DE 15H A 17H

Aquest Juny les tardes es convertiran en diversió!

Els Tallers estaran oberts a tots els nens i nenes des de P3 fins a 6è.

HORARI:

è Tardes de 15 a 16:30h.

LLOC: Escola Josep M. Soler

PREUS i DESCOMPTES:
Si ets soci de l’AMPA                                      Si no ets soci de l’AMPA

Del 11/06 al 22/06
DIA ESPORÀDIC


Del 02/04 al 04/04
DIA ESPORÀDIC
Tardes
40€
7€
Tardes
45€
9€

IMPORTANT: Caldrà un mínim de 10 inscrits als tallers.

DOCUMENTS A APORTAR:
è Sol·licitud i autorització
è Fotocòpia de la Targeta Sanitària





divendres, 31 de maig del 2013

Pels futurs pares de P-3, l'Ampa aquest any te aquesta idea per a tots vosaltres! Animeu-vos!

ELS 25 ANYS DE L'ESCOLA!

Benvolguts pares i mares,

El divendres 31 de maig la nostra escola celebra el seu 25è aniversari.
A partir de 2/4 de 8 del vespre ens conviden als actes que ha preparat i organitzat l'escola i al refrigeri que ens ofereix l'Ajuntament.
Seguidament s'oferirà un sopar i els tiquets els podeu comprar a la secretaria (en horari escolar) a l'oficina de l'Ampa i al Papusica, fins demà, 23 de maig.

Des de aquí volem felicitar a tothom que ha passat durant aquests 25 anys per l'escola. Tots han fet possible arribar fins aquí.

ELS 25 ANYS DE L'ESCOLA!

Benvolguts pares i mares,

El divendres 31 de maig la nostra escola celebra el seu 25è aniversari.
A partir de 2/4 de 8 del vespre ens conviden als actes que ha preparat i organitzat l'escola i al refrigeri que ens ofereix l'Ajuntament.
Seguidament s'oferirà un sopar i els tiquets els podeu comprar a la secretaria (en horari escolar) a l'oficina de l'Ampa i al Papusica, fins demà, 23 de maig.

Des de aquí volem felicitar a tothom que ha passat durant aquests 25 anys per l'escola. Tots han fet possible arribar fins aquí.
Benvolguts pares i mares,

Un cop més, l'escola i l'AMPA-Secció Esportiva (Pla Català de l'Esport), ens dirigim a vosaltres amb la finalitat de seguir promocionant l'hàbit de la pràctica de l'esport: Els Jocs Olímpics Escolars.

Amb aquest lema tornem a organitzar els III Jocs Olímpics Escolars. 
Enguany com a novetat, volem fer-vos participar als pares i mares dels alumnes i es per això que demanem la vostra participació.

També com a novetat, enguany us proposem que dinem tots junts.
Hem organitzat un dinar "popular".
Preu del tiquet: 6 euros/adult i 3 euros/nen.
El tiquet compren: Pica-pica (olivetes, patates chips, etc), Paella "popular", pa, aigua i vi, postre (gelat), café i 2 números per la rifa del sorteig de material esportiu que es farà després de l'entrega de premis.

Els tiquets els podeu comprar a l'oficina de l'Ampa els dies: 30 i 31 de maig i 3, 4 i 5 de juny, en horari de 9:00 a 10:00 i el dimecres també de les 15:00 a les 17:00

Us esperem. Animeu-vos i veniu a passar tots junts una jornada esportiva i lúdica amb els vostres fills i filles!!


dimarts, 14 de maig del 2013

I gràcies a l'èxit de la Festa de la Primavera.......Joguines noves pel pati d'infantil!!!!

Fa pocs dies, els membres de l'ampa vam entregar material nou pel pati d'infantil. Aquest material s'ha pogut comprar gràcies a la Festa de la Primavera, que com ja vam dir anteriorment, va ser tot un èxit.
Els nens van estar molt i molt contents en veure els 10 camions, els 10 carretons, paletes, pales farineres, llanes de paleta (ells els hi diuen serres i els hi encanten!) i rasclets.
Els seus ulls els hi anaven d'un costat a l'altre i l'expressió de la cara no te preu!

Tot el material ha estat comprat en fabricants europeus (Dantoy i Miniland) i amb tots els controls de qualitat passats correctament.




Festa de la primavera 2013


Un any més, l'AMPA va organitzar la Festa de la Primavera, aquesta ja és la cinquena! Però amb la novetat dels tallers que vam preparar tots amb la temàtica de les flors i d'aquesta magnífica estació de l'any.
Va ser un autèntic èxit i des d'aquí volem donar les gràcies a tots el que hi vau col·laborar, tant comprant plantes com guardant-nos botelles de plàstic per fer els tallers!
L'any vinent més!