“Per educar un infant fa falta tota la tribu”

Proverbi africà

ESCOLA DE PARES - PublicacionsEls vostres fills mengen de tot i variat? Vigileu que els hàbits siguin saludables a casa i a l'escola?
Hem publicat una nova càpsula dins de l'espai I-Famílies de la nostra web on trobareu informació, recomanacions i consells entorn a aquest tema. Esperem que us vingui de gust!!!


  Des de l'AMPA, i gràcies a la FAPAC, volem presentar-vos un seguit de llibres i publicacions situades dins l'àmbit educatiu i que considerem molt útils i interessants. Esperem que siguin del vostre gust.

3r- Enrabiades i intel·ligència emocional

Us facilitem un document molt interessant sobre l'educació emocional, on també hi trobarem pautes que podem seguir com a pares davant d'una mala conducta.

 

2n- Com abordar els petits i grans conflictes quotidians 

Seràs mare o pare i vols fer-ho des del principi, ets conscient que educar un fill o una filla és difícil i t'agrada (us agrada) llegir reflexions i consells de persones amb més experiència. Intueixes que tard i d'hora hauràs de front als conflictes amb el teu fill i vols apropar-te.
Una altra possibilitat és que tens problemes amb el comportament d'un fill al qual es pot qualificar de desobedient, reptador, capritxós, ploraner o insuportable. Tal vegada pots viure situacions o conflictes que no ets capaç de resoldre. Un tercer cas és que un amic o la professora del teu fill pensa que llegir aquest llibre et pot ajudar perquè creu que amb la seva ajuda podries millorar la manera en què eduques i et relaciones amb el teu fill o filla (tot i que a tu, d'entrada, et pugui semblar que tot va de la millor manera que et pot anar.)
Autor/a: Miguel C. Martínez López. Editorial: Graó Col·lecció:Família i EducacióEdició: 1a. ed. gener 2007


En aquest enllaç trobareu tot el llibre que si voleu us el podeu imprimir:


1a. Davant del creixent ús de les noves tecnologies  i  la seva introducció en el dia a dia dels nostres fills i filles,  veiem  necessari  informar-nos sobre què són  les TIC,  les xarxes socials, la seguretat dins la xarxa, ... i en definitiva què podem fer nosaltres sobre l’ EDUCACIÓ dels nostres fills davant del seu  ús , l’alfabetització digital.

I-Confiable. Educar en l'ús saludable i segur de les TIC
Amb el subtítol "Educar en l'ús saludable i segur de les noves tecnologies", el llibre pretén ser una eina útil per a famílies, escoles i educadors amb idees i suggeriments.
Autor: Miquel A. Prats. Coordinació: Carles Dorado. Edició: Ajuntament de Sabadell 
Podeu accedir al llibre aquí: www.i-confiable.net/llibre/llibre_i-confiable.pdf