“Per educar un infant fa falta tota la tribu”

Proverbi africà

QUI SOM I QUÈ FEM


Per agilitzar la nostra tasca i per solventar amb eficàcia la nostra gestió, l’AMPA del CEIP J.M. Soler i Gené s’estructura en diferents àrees de treball o comissions. Les comissions tenen unes funcions ben definides que normalment s'acostumen a concentrar en determinats moments del curs. El treball voluntari que aporten les persones compromeses amb l'AMPA és fonamental per tal que l'associació pugui tirar endavant amb els projectes de complement en la formació dels nostres fills i de les nostres fillesAquest és l’organigrama de la Junta i de les comissions per al curs 2012/2013.

QUI SOM?

PRESIDENTA:   Carol Matas
SECRETÀRIA:   Montserrat Borràs
TRESORER:     Fede Puig
VOCALS:       Carmen Cañadas, Miquel Àngel Valero, Cosme Rius, Elies López, Mònica Pérez i Xell Aluja.

COMISSIÓ SERVEI DE MENJADOR:
Funció: oferir un servei de menjador amb cuina pròpia, dieta equilibrada,... Control de tickets

COMISSIÓ EXTRA ESCOLARS:
Funció: proporcionar als pares, diferents activitats extraescolar, horari de 7.30 a 9.00 i de 17’00h. a les 18’30h de dilluns a divendres.


COMISSIÓ DE XERRADES I FESTES :
Funció: Organtizar xerrades i festes (Venda de Nadales, festa de la primavera, festa Sant Jordi, festa final de curs, ...)

COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ :
Funció:  Participar en escrits a la revista del poble Els Porxos, actualitzar el bloc, comunicacions als socis via correu electrònic,...)

COMISSIÓ DE LLIBRES:
Funció: Encarregar els llibres per a tots els alumnes de l’escola, organitzar la seva venda a l’escola. Reciclatge de llibres .